קרפצ'יו סלק- לא מה שחשבתם
אז נכון שסלק לא נשמע הירק הכי מפתה במקרר, אבל תתפלאו, הצבע העז הזה מביא עימו גם טעם מדהים. נשאר לי סלק שאמא בישלה מבעוד מועד במקרר, וחרשתי קצת את האינטרנט בשביל להחליט מה עושים איתו. מצאתי רעיון לקרפצ'יו סלק. מיד התלהבתי, כי אני אוהבת שהמנות שלי לא רק טעימות, אלא גם מרשימות.
מרכיבים:
סלק מבושל
אגוזי מלך
גבינת פטה
עלי בזיליקום
חסה
צנוניות
בצל ירוק
לרוטב:
קצת חרדל
שמן זית
וחומץ בלסמי
מניחים את החומרים בשכבות כפי שניתן לראות- סלק-חסה-בצל ירוק-גבינת פטה- אגוזי מלך. הצנונית והבזיליקום לעיטור. מפזרים רוטב מעל.
שוב לגבי כמויות- לפי ראות עיניכם.
בתיאבון!
מרכיבים:
סלק מבושל
אגוזי מלך
גבינת פטה
עלי בזיליקום
חסה
צנוניות
בצל ירוק
לרוטב:
קצת חרדל
שמן זית
וחומץ בלסמי
מניחים את החומרים בשכבות כפי שניתן לראות- סלק-חסה-בצל ירוק-גבינת פטה- אגוזי מלך. הצנונית והבזיליקום לעיטור. מפזרים רוטב מעל.
שוב לגבי כמויות- לפי ראות עיניכם.
בתיאבון!
תגובות
הוסף רשומת תגובה